Onze architect: Wouter van Wijnen

Wouter

Ik ben sinds 1989 als architect werkzaam, vanaf 2000 samen met Coen Smits mede-eigenaar van KdV architectuur. Als projectarchitect heb ik in ons bureau zeer veel ervaring in projecten met een strak ingekaderd budget. Van sociale woningbouw tot aan grote projecten in maatschappelijk vastgoed en zorg. Vanaf de eerste inventarisatie van eisen en wensen tot aan de nazorg ben ik gewend om voor de opdrachtgever het vaste aanspreekpunt te zijn en het gehele project te begeleiden. Met name projecten met meerdere belanghebbenden en gebruikers heb ik ontworpen en begeleid. Van onderwijs, gebouwen met brede maatschappelijke voorzieningen en Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Grote capaciteit in verbinden en creëren van synergie en meerwaarde. Luisteren naar en vertalen van de wensen en eisen van de belanghebbenden. Een pragmatische opstelling in het bij elkaar brengen van belangen, concreet, met korte communicatielijnen (spil in het proces) en ieders inbreng evenwichtig behandelen. Goede onderlinge verstandhoudingen geven hiertoe de basis, met respect en begrip voor de inbreng van iedere participant in het proces.

Ons begeleidingsbureau: BIEB

Bouwen in eigen beheer: iedere particulier kan samen met zijn toekomstige buren zijn eigen woning ontwikkelen en het huis bouwen dat hij wenst. Bovendien is een huis in CPO ook nog eens beter betaalbaar dan in de markt aangeboden woningen; dit kan flink wat schelen. Bij CPO zijn de toekomstige bewoners zelf ontwikkelaar. Gedurende het gehele ontwikkelen werken direct samen met alle professionele partijen in het bouwproces. Zo ontstaan er binnen ieders budget goede woningen, die aan alle individuele wensen voldoen.

Onze aannemer: Rots Bouw

Wij zijn Rots Bouw, duurzame huisvesters. We ontwikkelen en bouwen toekomstbestendige huisvesting om in te werken, leren, ondernemen, zorgen, wonen en recreëren.

Als familiebedrijf maken we elke keuze met de volgende generaties in ons hoofd. Dat doen we al bijna 150 jaar, over duurzaam gesproken. Onze Achterhoekse mentaliteit maakt ons tot een fijne en vertrouwde samenwerkingspartner. Met een no-nonsense werkhouding, in oplossingen denkend en open voor uitdagende bouwprojecten.